TED Konya Kolejinde öğrencilere ve çalışanlara sunulan sağlık hizmetleri ile okulda meydana gelebilecek sağlık sorunlarını en aza indirgemek ve sağlık düzeyini yüksek tutmak amaçlanmaktadır. Bu kapsamda, okulda tam donanımlı bir revir ve anaokulunda öğrencilerin sağlık kontrollerinin ve acil müdahalelerin yapıldığı sağlık odası bulunmaktadır.

Okula başlayan her öğrencinin sağlık bilgileri kayıt altına alınmakta ve her yıl tüm öğrencilerin boy-kilo ölçümleri, göz ve diş sağlığı taramaları yapılmaktadır. Sağlık taramalarının sonuçları velilerle paylaşılmaktadır. Öğrencilerin tedavilerinin okulda devam etmesi gereken durumlarda, okula gönderilen ilaçlar revirde muhafaza edilmekte ve ilgili zamanda öğrencilere okul hemşiresi tarafından verilmektedir. Belirli dönemlerde ve ülkeyi etkileyen olası salgın durumlarında öğrenci ve çalışanlara yönelik bilgilendirme toplantıları düzenlenmektedir. Sağlık eğitimleri öğrencilerin yaş grupları dikkate alınarak öğretmenler ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilmektedir. Ayrıca personelimizin rutin kontrollerinin yapılabilmesi amacıyla haftanın her çarşamba günü Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen hekimimiz okulumuza gelmektedir.

TED Konya Kolejinde öğrenim gören tüm öğrencilerin ve çalışanların okulda oluşabilecek acil durumlara karşı sağlık sigortaları bulunmaktadır.