Okulumuzun güvenlik hizmetleri okul bünyesinde görev yapan deneyimli güvenlik görevlileri tarafından gece ve gündüz ekibi olarak sağlanmaktadır. Ana giriş kapısı tek olarak kullanılmakta olup sıkı bir giriş ve çıkış denetimi sağlanmaktadır.

Ziyaretçiler özel olarak kayıt altına alınır ve geçerli bir kimlik karşılığı ziyaretçilere verilen “Ziyaretçi” kartı ile kampüs içerisine alınırlar. Öğrenci çıkışları, idarece verilen “Çıkış İzin Kâğıdı” ile yapılır.

Velilerin ve ziyaretçilerin okula giriş ve çıkışlarında uyulması gerekenler:

• Velilerimiz ve ziyaretçilerimiz okula giriş yaparken kapı güvenlik görevlisinden ziyaretçi kartı almalıdırlar.
  • Velilerimiz ve ziyaretçilerimizin okul kampüsü içerisinde ziyaretçi kartını üzerinde takılı bulundurması gerekir.
  • Eğitim öğretim sürecinde velilerin ve ziyaretçilerin öğrencilerimizin eğitim bölümüne girmemeleri gerekmektedir.