“Sınıfta Etkili Zaman Yönetimi Nasıl Planlanır” Seminerimiz

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ilk seminerini okulumuzda öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizin katılımıyla düzenledik.

Oryantasyon(Uyum) haftasının ikinci gününde düzenlediğimiz seminerimize Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Turan Akman ERKILIÇ konuşmacı olarak katıldı. Sınıfta etkili bir zaman yönetimi nasıl planlanır? Sorusunun ele alındığı seminerimizde değerli hocamızın sunumu, hepimize keyifli ve öğretici anlar yaşattı. Turan Bey sunum sırasında birçok uygulama yaptırarak zaman yönetiminin ülkemiz ve öğretmenlerimiz açısından çok değer verilmesi gereken bir kavram olduğunu vurguladı.

Programımız, günün anısına çektiğimiz fotolar ve Okul Müdürümüz Sayın Erdoğan ÖZMEN’in Turan Bey’e takdim ettiği katılım belgesiyle sona erdi.

“Sınıfta Etkili Zaman Yönetimi Nasıl Planlanır” Seminerimiz